HWP 1 boekt klaterende overwinning tegen Temse 2!

Het eerste team lijkt na een aarzelende start nu serieus onder stoom te zijn gekomen. Tegen de bezoekers van Temse 2 was er dankzij vroege treffers van Guido en Thomas eigenlijk nooit twijfel over de uitkomst van de match. Uiteindelijk wonnen we nog zeer ruim en dat was zelfs nauwelijks gevleid. Hieronder een verslag van onze topspeler (en -scorer!) Birger:

Gouden Guido blijft verrassen en met agressief spel versmacht hij iedere tegenstander. 

Tornado Thomas had vorige week al kunnen scoren, maar van de teleurstelling bleef vandaag duidelijk niets hangen. Hij liet geen spaander heen van zijn tegenstander, die ik meerdere malen – tot mijn groot genoegen – hoorde zuchten tot aan mijn bord. Thomas veegde zijn tegenstander dan ook properkes van’t bord.

Ook proficiat aan Alexander die, opnieuw, zeer geduldig omgaat met een klein voordeel, kalm blijft en de match zeer matuur uitspeelt. Moet je maar doen als jonge kerel! Met 2 op 3 toon je je waarde voor de ploeg. Doe zo voort!

Wim Wervelwind is ook gearriveerd. Met de motor nu helemaal gerodeerd, zijn zijn volgende tegenstanders gewaarschuwd.

En Bert heeft in een niet zo eenvoudige match toch redelijk vlot de remise gehouden en daarmee zijn empathische kant getoond. Boey Temse is daarmee dan toch niet voor niets tot in Kapelle o/d Bos gekomen.

Laten we over 2 weken nog één keer knallen en dan kunnen we trots de eindejaarsperiode induiken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.